Второто дете на Крис Прат и Катрин Шварценегер се появи на бял свят в събота.

Актьорът от „Пазителите на галактиката“ и съпругата му влязоха в съответните си акаунти в Instagram в неделя вечер, за да споделят, че са станали родители на момиченце на име Елоиз Кристина Шварценегер Прат в събота.

„Ние сме толкова развълнувани да обявим раждането на втората ни дъщеря, Елоиз Кристина Шварценегер Прат. Мама и бебето се справят добре“, гласеше надписът.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Pratt (@prattprattpratt)

„Чувстваме се повече от благословени и благодарни. С любов, Катрин и Крис.“

Двойката, която се ожени през 2019 г., вече са родители на дъщеря Лайла Шварценегер Прат, която е родена през август 2020 г. Прат също споделя 9-годишен син Джак с бившата съпруга Анна Фарис.

Шварценегер, която е дъщеря на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър, по-рано разказа за навигацията в предизвикателствата и триумфите на майчинството с помощта на другата си половина.

„Съпругът ми винаги е бил супер подкрепящ, а също и много гласовит“, каза тя на британския модел и нова майка Искра Лорънс в изданието за Деня на майката на нейната видео поредица в Instagram „BDA (Преди, по време и след) бебе“ миналата година.

„Той ще погледне дъщеря ни (Лайла) и ще каже: „Можеш ли да повярваш, че можеш да храниш, тялото ти е в състояние да нахрани бебето ти?“
След като привидно разби татко кода, Прат намекна през юли миналата година, че иска голямо семейство със съпругата си.

Говорейки на E! News Daily Pop show, звездата от „Джурасик свят“ сподли , че „би искал да има повече, колкото Бог отгоре ще осигури“.

Той добави: „Ще го направим. Вероятно ще трябва да говоря с Катрин за това, но планът ми е да тръгваме.“