По-рано този месец съобщихме за изненадващата новина, че Netflix е отменил проект, включващ Меган Маркъл.

Вътрешни източници описаха сътрудничеството като анимационен сериал, в който млада героиня ще получи вдъхновение от примерите, дадени от велики жени през цялата история.

Съобщава се, че решението да не се продължи с шоуто е свързано повече с неотдавнашните бюджетни притеснения на стрийминг гиганта, отколкото с някакви недостатъци от името на Меган или нейния проект.

И сега получихме нова информация, според която изглежда, че Netflix не е прекъснал напълно връзките си с Меган.

Meghan and Harry Walk Together

Всъщност изглежда, че херцогинята в момента работи по нов проект, който вероятно ще бъде от огромен интерес за легиона от нейни предани фенове.

Според нов доклад от Page Six, Меган и Хари в момента снимат сериал, който един вътрешен човек описва като документални сериали „у дома с херцога и херцогинята на Съсекс“.

„Docuseries“ в този случай изглежда просто е малко по-престижна дума за риалити шоу.

Meghan at the Invictus Games

Меган на Invictus Games

Подробностите в момента са оскъдни, но запознати твърдят, че премиерата на шоуто е насрочена някъде през следващата година.

Очевидно е имало малко разногласия около датата на излизане, тъй като Netflix иска да откаже първите епизоди до края на 2022 г., за да се възползва от шума около предстоящите мемоари на Хари.

Но Съсекс предвиждат премиера в началото на 2023 г. и най-вероятно те имат последната дума по въпроса.

Meghan Looks at Harry

„Времето все още се обсъжда, нещата са във въздуха“, каза един продуцент

Хари и Меган подписаха сделка с Netflix малко след като пристигнаха в Америка и изглежда, че двойката планира да изпълни множество проекти в много близко бъдеще.

Те също така работят върху ограничен документален сериал, наречен Heart of Invictus, който ще се фокусира върху участието на Хари в Invictus Games, за чието създаване той помогна през 2017 г.

Prince Harry and Meghan Markle in NYC

Принц Хари и Меган Маркъл в Ню Йорк

Събитието е атлетично състезание в олимпийски стил за ветерани, които са били ранени в бой.

Въпреки че тази поредица вероятно е по-скоро страстен проект за Хари, това е шоуто, фокусирано върху личния живот на Хари и Меган, което със сигурност ще привлече най-много внимание.

Един източник – описан като „високо поставен холивудски вътрешен човек“ – каза, че залозите не могат да бъдат по-високи за Netflix, който преживя рязък спад в цените на акциите миналия месец, след като съобщи за първия си спад в абонатите от 10 години.

Meghan Markle and Prince Harry in 2018

Меган Маркъл и принц Хари през 2018 г

„Мисля, че е справедливо да се каже, че Netflix получава своя ‘килограм плът’“, каза източникът.

„Съсекс“ бяха критикувани преди това, че не успяха да доставят съдържание за Spotify, въпреки че подписаха солиден договор с аудио стриймъра.

Двойката трябваше да създаде вдъхновяващи подкастове, но близо две години след като подписаха сделката, страницата на Archewell Productions в приложението все още не съдържа нищо освен дълга реклама, която обещава още съдържание.

Meghan Markle and Prince Harry Clap

Най-новият проект вероятно ще служи за двойна цел за семейство Съсекс, които – освен че печелят големи пари от шоуто – ще имат възможността да контролират разказа около техния живот и Санта Барбара.

Последният път, когато Меган се изказа в своя собствена защита, беше интервюто ѝ с Опра Уинфри, което беше излъчено през март миналата година.

Интервюто беше огромна успех за CBS и Netflix със сигурност се надява да повтори тази магия.